24 Mart 2013 Pazar

Harry Styles Gifleri

 





Harry Styles Resimleri












Harry Styles Hayatı


 
 
Harold Edward Styles (d. 1 Şubat 1994, Cheshire İngiltere) annesi Anne Cox’un ve babası Des Styles’ın çocuğudur. Adı Gemma olan kendisinden büyük bir kız kardeşi var. Ailesi o yedi yaşındayken boşandı. Annesi tekrardan Robin Twist’le evlendi. Styles annesinin Twist’le evlenmesinden memnun olduğunu söylüyor. Styles bir çocuk olarak da şarkı söylemeyi severdi. Eskiden White Escimo adlı bir grubun baş solistliğini yapardı. Grupta Harry ile birlikte Haydn Morris, Nick Clough ve Will Sweeny vardı. Sonradan “Battle Of Bands” adlı bir yarışmaya katıldılar ve kazandılar.
Styles 2010 yılında X-Factor’e “Isn’t She Lovely” şarkısı ile katıldı. Styles, üç juriden iki evet alınca Boot Camp’a kadar ilerledi. Boot Camp’da kaybetmeden ve One Direction’a katılmadan önce “Stop Crying Your Heart Out” şarkısını söyledi. Styles One Direction adını bulan kişi oldu. Styles X-Factor anansörü Peter Dickson adlarını söyleyince kulağa hoş geldiğini söyledi. Tomlinson diyor ki “Harry grubun adı hakkında düşüncelerimizi almak için hepimize mesaj atmıştı. Hepimizin evet dediği o günlerden biriydi.” Styles, “X-Factor sayesinde kendisine daha çok güvenmeye başladığını” söylüyor.
One Direction X-Factor’da 3. oldu ve hemen ardından imzalaştıklarını öğrenmeleri hakkında Harry o an için “Biz kazanmak istemiştik ve 3. olmak kesinlikle umut kırıcıydı ve imzalaştığımızı öğrenmek inanılmazdı. Simon Cowell hayatımızın değişeceğini söylüyordu. Garipti.”
Bir çocuk olarak Elvis Presley’yi esin kaynağı olarak gördüğünü söylüyor. Aynı zamanda Foster The People, Coldplay ve Kings Of Leon hayranı olduğunu söylüyor. Styles yeni albmleri hakknda “Daha ağır gitarlar ve daha büyük davullar istedik. İlkinden farklı olsun istedik. Artık 18 yaşından büyüğüz ve yaptığımız şeyi bizimde sevmemiz gerekiyor” diyor. Styles aynı zamanda Coldplay’den Chris Martin’in sahne performasını örnek olarak alıyor. Styles aynı zamanda çıplak kalmayı sevdiğini de söylüyor “Kendimi daha özgür hissediyorum.” diyor ve X-Factor’da çekilmiş çıplak bir fotorafı bulunuyor. Styles ve Tomlinson hayran kitlesi tarafından bir ikili olarak görülüyor ve onlar birbirinden hoşlanıyormuş gibi gösteriyorlar. Aslnda gerçek olmasa da Styles ve Tomlinson bu düşünceden hoşlanıyor.
 
 

Zayn Malik Hayatı

Biyografi
Çocukluğu ve okul yaşamı
Zayn Malik, 12 Ocak 1993 tarihinde, İngiltere, Bradford kentindeki, St. Luke's Hastanesi'nde doğmuştur. Annesi Tricia Malik, babası Yasir Malikdir ve üç kardeşi vardır. Malik, East Bowling'de büyümüştür ve orası Bradford şehir merkezine yaklaşık olarak, bir mil uzaklıktadır. İlköğrenimini East Bowling'deki Lower Fields İlkokulu'nda tamamlamıştır. Lise eğitimini Tong Lisesi'nde tamamlamıştır.
The X Factor ve One Direction
2010 yılında, Malik The X Factor'un yedinci serisi için aday olarak seçmelere katıldı. Ancak Niall Horan, Harry Styles, Louis Tomlinson ve Liam Payne gibi "Erkekler" kategorisinde yarışmayı kaybedince konuk jüri üyesi, Nicole Scherzinger'in önerisiyle bir araya gelerek bir grup oluşturdular. Daha sonra yarışmanın "Gruplar" kategorisinde yarışmaya başladılar. Fakat yarışmayı üçüncü olarak tamamladılar.

Zayn Malik, One Direction ile 5 single ve 1 stüdyo albümüne imza atmıştır.

Malik, X Factor yarışmasından arkadaşı olan, Rebecca Ferguson ile aralarındaki 6 yaş fark tartışma yarattı. Çift bundan 4 ay sonra birlikteliklerini sona erdirdiler. Kasım 2011'de, Ferguson şunları söyledi : "Ben ve Zayn, ayrı büyüdük. Onun için en iyisini diliyorum." dedi. En çok tavuk yemeği sever
One Direction grubunun yakışıklısı esmer Zayn Malik kimdir?İngiliz şarkıcı Zayn Malik 12 Ocak 1993 doğumlu..Annesi Tricia Malik, babası Yasir Malikdir ve üç kardeşi vardır. Malik, East Bowling’de büyümüştür ve orası Bradford şehir merkezine yaklaşık olarak, bir mil uzaklıktadır. İlköğrenimini East Bowling’deki Lower Fields İlkokulu’nda tamamlamıştır. Lise eğitimini Tong Lisesi’nde tamamlamıştır.

Gruptaki tek müslüman olan Zayn Malik, One Direction ile 5 single ve 1 stüdyo albümüne imza atmıştır.